Хочеш довго жити — пий воду, хочеш зберегти молодість — пий воду, хочеш не хворіти — пий воду. Але яку? Не всяка вода корисна і придатна для пиття. Приміром, кип’ячена вода мертва. А от жива — це тала вода. Інформація, яка відома про талій воді, доступна, але цікавляться нею небагато. І абсолютно марно, адже саме тала вода може принести велику користь для організму.

Пиття води — частина здорового способу життя. Мало знати про користь і властивості талої води, важливо знати, як правильно її використовувати і застосовувати. Про це і поговоримо.

Тала вода — жива сила і енергія оздоровлення

источник воды

Вода має величезне значення для здоров’я людини і організму в цілому. Все з самого дитинства чують фразу, що організм на 70% складається з води. Про те, що мозок складається з неї на 90%, відомо небагатьом. Це не просто цифри, а інформація до роздумів. Нестача води може призвести до зневоднення організму, а також негативно позначитися на роботі мозку. а чи знаєте ви, що саме тала вода найбільш наближена по своїй структурі до рідин нашого організму.

Легенди завжди розповідали про те, що вода вбирає енергетику. Дослідження в області науки підтвердили ці факти. Вода зберігає в собі всі особливості місцевості, географічних особливостей. Вода з віддалених від цивілізації місць, є найкориснішою. Гірські струмки, джерела і лісові річки, — в них вода проходить особливу фільтрацію. Вона не має технічного оснащення. Природні фільтри складаються з каміння і піску, але саме вони наділяють воду незвичайною силою.

Головна користь талої води полягає в її позитивної енергетики. Що ми вживаємо изо дня в день?! Водопровідну воду, яка проробляє величезний шлях, перш ніж потрапити в кран. Її обробляють, пускають по каналах і іржавих трубах. Така рідина не може принести користь.

Як приготувати талу воду в домашніх умовах?

Є простий рецепт, який дозволить вживати чисту у всіх відносинах воду щодня, збагачуючи організм корисними властивостями головного елемента і позитивною енергією. Спосіб простий і доступний кожному.

Потрібно всього лише заморозити воду. Краще використовувати воду з магазину, але тільки не кип’ячену. Вона фактично мертва. Заморожування необхідно виробляти в об’ємній тарі.

Слід стежити за процесом, так як технічні характеристики у морозильних камер різні.

Як тільки в центрі льоду залишиться невелика кількість води, яка ще не заморозилась, тару необхідно витягнути з морозилки, а цю воду злити. Саме в незастиглому воді накопичуються всі шкідливі речовини, солі та важкі метали, які шкодять організму. Тепер можна залишити лід ля відтавання та отримання корисної талої води.

Заморожування води для приготування талої, це своєрідний ритуал, який скидає попередню негативну енергетику і оновлює матеріал. Щоб забезпечити себе талою водою, нову воду бажано заморожувати щодня.

Унікальні метод отримання талої води

Корисні властивості талої води

Після першого вживання смакові рецептори відразу змусять вас звернути увагу на різницю між талої і звичайною водою. У неї чистий, м’який і неповторний смак. п’ється вона легко, і випити її можна багато.

Вживання талої води має накопичувальний оздоровлюючий ефект. З часом вона налагоджує роботу багатьох систем і органів організму. Вплив відчувається вже після першого місяця вживання. Відчувається прилив сил, гарного настрою і бадьорості, а всьому виною — позитивна енергія очищеної води.

Відомо, що щоденна норма вживання води, це мінімум півтора літра. Талою водою дуже просто заповнювати необхідний обсяг. тому що вона легко п’ється. Для цього достатньо випивати по склянці за тридцять хвилин до їжі. Навіть для тих, хто раніше не міг випити багато води, це завдання здасться легкою, адже тала вода кардинально відрізняється за смаком від водопровідної.

Вода, це в першу чергу живлення клітин, також вона виводить з організму шкідливі речовини, токсини і шлаки. Вода з крана навряд чи впорається з цим. А тала вода, це прекрасний засіб для очищення кишечника, який найчастіше накопичує в собі все шкідливе.

Регулярний прийом дозволить налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, а як наслідок — стане чудовим початком для схуднення, адже саме шлаки заважають почати скидати вагу. Крім того, випиваючи воду перед їжею, ми насичуємо організм, а значить кількість вживаної їжі скорочується.

Вживаючи талу воду перед сніданком, в неї можна додати ложку меду і яблучного оцту, тоді до її властивостям додасться наявність калію і магнію, які необхідні для серця і мозку.Слід пам’ятати, що людям, які страждають від хвороб, пов’язаних з шлунком, краще не використовувати яблучний оцет, меду буде цілком достатньо.

Є певні правила вживання для людей, які схильні до набряків. Талу воду треба вживати маленькими ковтками, і вона повинна бути кімнатної температури.

Також тала вода запобігає ймовірність утворення каменів у нирках. Але, слід враховувати, що при посиленому сечовиділенні з організму вимивається калій, який вкрай важливий для повноцінної роботи серця і судин. Втрат можна уникнути, додавши до звичного раціону продукти, які багаті калієм: банани і сухофрукти.

Нашим предкам була доступна тала вода в джерелах, річках і ключах. Це подарунок, дарований самою природою для людини. Кожен може приготувати частинку природи у себе вдома, подарувавши організму неоціненну користь.