Щоб ваша застуда не нашкодила малюкові

Ви захворіли... Застуда вже проявила себе ломотою і млостю в усьому тілі, головним болем, нежиттю і різзю в очах. Подібне може трапитися з кожною людиною. Але що робити, якщо в квартирі знаходиться немовля? Яким способом захистити його від захворювання, адже навіть звичайний нежить дитина переносить набагато складніше, ніж доросла людина.

Кривошея у дитини

У дітей, на жаль, іноді ортопедичні дефекти не рідкість. Мабуть, один з найбільш неприємних дефектів – мязова кривошия, яка турбує малюка, заважає йому крутити головкою, нормально дивитися. При кривошиї дитина весь час тримає голівку, повернену в одну сторону, оскільки захворювання міцно фіксує шию малюка в одному положенні.

Якщо дитина щось проковтнув…

Ушкодження стравоходу у дітей можуть бути повязані з застряванням випадково проковтнутих сторонніх тіл, різними діагностичними та лікувальними маніпуляціями на стравоході (езофагоскопія, бужування, видалення сторонніх тіл, зондування шлунка).

Опік стравоходу у дитини

Опіки стравоходу у маленьких дітей по частоті займають перше місце серед більшості хвороб стравоходу. Найбільшу питому вагу серед постраждалих складають діти у віці від 1 року до 3 років. Причиною є випадковий прийом всередину їдких хім.

Кашлю і застуди -«Ні!» Зміцнимо імунітет

З приходом довгоочікуваної весни, ослаблений після зими організм, піддається атакам різноманітних вірусів. Особливо в цей період беззахисний дитячий імунітет. І батькам необхідно допомогти дитині впоратися з цією загрозою.

Здоров'я

Як і чим очистити печінку? Чищення печінки простими продуктами харчування

Як і чим очистити печінку, замислюємося ми, коли цей орган починає посилати тривожні сигнали. Сьогоднішній темп життя змушує весь організм працювати в посиленому режимі. Надмірним навантаженням піддається і наша печінка.

Ліки

Корисні властивості репяхової олії

Це дивне, майже унікальна рослина знають всі, але не всі знають про його корисні властивості, які виділяють «дикоросами» серед інших. Воно не тільки лікує, але і є живильним продуктом. Завдяки своїм цінних якостей, народи деяких країн успішно вживають його в їжу і культивують, як, наприклад, Франція — кульбаби.